MOBIL-FIT (voor de gewrichten en mobiliteit).

  image

  Mobil-Fit Pulver 500 gr. - 1100 gr.

  Met Versterking voor de gewrichten, kraakbeen en bindweefsel. Met duivelsklauw, zeewier en groenmosselvleesconcentraat als natuurlijke sporenelementen.
  Met 20% groenlipmosselvleesmeel en 27% kraakbeen eiwit.Voor het stabiliseren van pezen en gewrichten d.m.v. doelgericht bijvoeren. Glucosamineglycaan uit het vlees van de groenlipmossel, gecombineerd met chondroïtinesulfaat en kraakbeen eiwitstructuren uit gelantinehydrolysaat, hebben een positieve werking. – Versterking van gewrichten en banden.– Activeert de vorming van gewrichtsvloeistof.– Ondersteuning van het immuunsysteem door gist-beta-glucaan.– Bevorderd het versterken van het process. – Natuurlijke sporenelementen uit zeealgen– De toevoeging van rapunzel heeft een extra, positief effect.
  image

  Mobil-Fit Pellets 675 gr. - 1100 gr.

  Groenlipmosselvlees en gelatinehydrolysaat kunnen traditioneel de ontwikkeling van kraakbeen en gewrichtsvloeistof ondersteunen. Het kan bovendien een belangrijke bijdrage geven aan
  Schelpdieren: Groenlipmossel vleesextract 25% (Perna canaliculus), maïs, zeewier, moutextract, zeewier, 5% gelatine hydrolysaat,zalmvleesmeel, druivenpitolie, brandnetelkruid, heermoes, kiezelaarde, gist,mineralen,plantaardige- bijproducten. – Versterking van de ligamenten en gewrichten.– Activeert de vorming van gewrichtsvloeistof.– Ondersteuning van het immuunsysteem door gist-beta-glucaan.
  image

  Mobil-Fit Tabletten 185 gr. - 450 gr.

  Zwakte van de spieren, ligamenten en bindweefsel, alsmede gebrekkig kraakbeenweefsel dit zijn gemeenschappelijke factoren die de hond de mobiliteit in
  In combinatie met de andere componenten van Mobil & Fit joint tabletten, gelatine hydrolysaat ondersteunt de vorming van kraakbeen massa en gewrichtsvloeistof. Mobiliteit kan dus worden bevorderd en gehandhaafd. Dr. Clauder ' Mobil & Fit joint tabletten: -het versterken van gewrichten en ligamenten-het activeren van de vorming van gewrichtsvloeistof ondersteuning van een veerkrachtig bewegingssysteem.
 • 1
 • 2
 • Contactgegevens

  Buntstraat 80, 3920 Lommel

  Tel. +32 (0)11/64.42.73 (enkel tijdens de openingsuren).

  Gsm +32(0)476/48.53.94 

  info@primafoodbelgium.be

  Interesse in voedingsadvies voor je viervoeter neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

   

  Openingsuren

  Maandag t/m vrijdag van 13u30 tot 18u00.

  Zaterdag doorlopend open van 10u00 tot 15u00.

  Zon- en Feestdagen gesloten