• default
  • noheader
  • Klein scherm
  • Normaal scherm
  • Groot scherm
  • Groter letter
  • Normaal letter
  • Kleiner letter
U bent hier:

Terug

OGENVERZORGING : Voor het reiningen van de huid rondom de ogen. Verwijdert behoedzaam verontreinigingen rondom het oog. Oogvuil wordt zonder irritatie losgeweekt en verwijderd. Niet bedoeld voor behandeling in het oog.

ORENVERZORGING : Voor een voorzichtige reiniging van het oor. Enkele druppels in het oor druppelen. Oor masseren door het oor met een lichte druk te bewegen. Het vuil wordt losgemaakt. Verzorgende substanties beschermen tegen uitdroging. Voor extern gebruik.

REU-AFWEERSPRAY : Houdt de reuen weg van teven, doordat de ''aantrekkelijke'' geur niet wordt waargenomen.

TANDENVERZORGING : PLAQUE-EX : Als de mond van uw hond onaangenaam ruikt, dan ligt de oorzaak waarschijnlijk bij ongezonde tanden of tandenplaque. Dit kan invloed hebben op het tandvlees en tong en leiden tot onaangename adem, bloeden van tandvlees, tandsteen en tandbederf. Dr. Clauder's Plaque-Ex zorgt dat de tanden van de hond gezond en verzorgd blijven, zodat deze klachten kunnen worden voorkomen.

TANDENVERZORGING : SPRAY : Reinigt en verzorgt de tanden. Voorkomt mondgeur. Eenvouding in gebruik. Tandverzorging op de tanden sproeien. De inhoudstoffen zorgen voor een verhoogd speekselgehalte en ontbinding van de tandplaque. De tong van het dier zorgt voor de afvoer van de losgekomen tandplaque.

POTENVERZORGING : Tube - Crème :  Met bijenwas verzorgt en beschermt de poten - bij strooizout - steengruis en ijs - bij belasting op harde ondergrond. Bescherming tegen scheuren en overbelasting op ruwe ondergrond. De voetkussens en vooral de gevoelige plaatsen tussen de voetkussentjes hebben bescherming en verzorging nodig in elk seizoen. Toepassing : voetkussens en plaatsen daartussen regelmatig insmeren en masseren bij sneeuw, ijs en bij een lange wandeling.

 

Dr. Clauders Producten

Plaque-ex-tand-w-1
4) Dr. Clauder's

Voorkomt tandplak, werkt effectief.

Plaque-Ex Forte

product-info zie Dr. Clauder's hond

Beauty & Care

Facebook